Δήλωση προέδρου ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου κ. Καψανάκη για το 70ο συνέδριο της Π.Ο.Α.Υ.Σ.

poays.jpg

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο οι εργασίες του 70ού Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΟΑΥΣ, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στα Χανιά. Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας και ειδικά τον πρόεδρο κ. Φάτσιο για το ότι επέλεξαν τα Χανιά ως τόπο διεξαγωγής του συνεδρίου μας και ελπίζω ότι ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες τους.
Τα ΚΤΕΛ είμαστε ο συνδετικός ιστός μεταξύ τόπων και ανθρώπων σε κάθε γωνιά της χώρας και έχουμε επίγνωση του ιδιαίτερου αυτού ρόλου μας. Επιχειρούμε και αναπτυσσόμαστε πάντα μέσα στο πλαίσιο της υπηρέτησης των αναγκών των τοπικών κοινωνιών αλλά και της τοπικής οικονομίας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη συνολική και πολυεπίπεδη ανάπτυξη της χώρας. Στις εργασίες του συνεδρίου μας αναδείχθηκαν ακριβώς όλες αυτές οι πτυχές και ταυτόχρονα τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, βρίσκοντας ευήκοα ώτα στους αρμοδίους που ήταν παρόντες.
Η δική μας χαρά ως ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ήταν πολύ μεγάλη γιατί υποδεχθήκαμε και φιλοξενήσαμε για δύο ημέρες εκατοντάδες φίλους και συναδέλφους, μέλη διοικητικών συμβουλίων από τα ΚΤΕΛ όλης της χώρας. Προσπαθήσαμε και κάναμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε μια επιτυχημένη διοργάνωση αλλά και για να προσφέρουμε στους συναδέλφους μας μια φιλοξενία αντάξια της χαράς μας που τους είχαμε κοντά μας.
Για να γίνουν φυσικά όλα αυτά πραγματικότητα χρειάστηκε πολλή δουλειά από τους ανθρώπους της ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου. Τους ανθρώπους μας αυτούς τους ευχαριστώ δημόσια για όλη τη φροντίδα, την επιμέλεια και τον κόπο τους ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και ευχάριστα για τους προσκεκλημένους μας. Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλω στον πάντα ακούραστο αντιπρόεδρο του Δ.Σ. μας, τον Γιώργο Χατζηδάκη, το σταθερό μας στήριγμα σε κάθε δύσκολη αποστολή.