Οδηγίες Χρήσης Ιστοσελίδας

 

ΑΡΧΙΚΗ

Στην αρχική σελίδα ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί στο Κυρίως Μενού της ιστοσελίδας της ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου A.E. Σε καθε σελίδα υπάρχει εικονίδιο πάνω δεξιά για να επιλέξει μια από τις τρεις διαφορετικές γλώσσες (Ελληνικά,Αγγλικά και Γερμανικά) καθώς επίσης και στο αριστερά κάτω μέρος καθε σελίδας μπορεί να βρει όλες τις διαθέσιμες μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες που παρέχει το Google Translate. Στο κάτω αριστερό μέρος της Αρχικής υπάρχει φόρμα συμπλήρωσης του email του χρήστη, για εγγραφή στο Newsletter, ώστε να λαμβάνει ενημερώσεις για τα δρομολόγια μας. Τέλος στο πάνω δεξιά και κάτω αριστερά μέρος της αρχικής ο χρήστης θα βρεί buttons για να επισκεφθεί τις σελίδες μας στο Facebook, Twitter και Youtube.

SMART TOURS-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Στην επιλογή SMART TOURS-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ο χρήστης θα βρεί γενικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει το τουριστικό μας πρακτορείο και έχει τη δυνατότητα να πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα του. 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στην επιλογή Εταιρεία ο χρήστης θα βρει γενικές πληροφορίες για το προφίλ της εταιρείας μας (Προφίλ), την ιστορική αναδρομή της (Ιστορική Αναδρομή) και για το στόλο των λεωφορείων μας (Στόλος λεωφορείων). Τέλος μπορεί να ενημερωθεί για τα ετήσια οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης (Οικονομικά Στοιχεία).

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

 

ΝΕΑ

Στα (Νέα) δημοσιεύονται ανακοινώσεις που αφορούν την εταιρεία του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ