fotografies stathmwn

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

 LOGO 4

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ»

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της και με γνώμονα την αποφυγή της ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού, η «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ», που εναρμονίστηκε με το πανελλήνιο ενιαίο σύστημα κρατήσεων θέσεων που προωθεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σας γνωστοποιεί ότι:

Στο εξής και προκειμένου ο επιβάτης να εξασφαλίσει την ώρα της αναχώρησης που επιθυμεί, θα πρέπει να προμηθεύεται έγκαιρα το εισιτήριο του, είτε κλείνοντάς το ηλεκτρονικά μέσω του www.e-ktel.com, είτε προμηθεύοντάς το από τα εκδοτήρια της Εταιρίας μας σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Η Εταιρία μας καθιστά σαφές ότι το κάθε δρομολόγιο από το Ρέθυμνο προς τα Χανιά και το Ηράκλειο ή από τα Χανιά προς το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, διαθέτει 50 θέσεις και όταν η πληρότητα του λεωφορείου φτάσει στο 100%, τότε αυτόματα κλείνουν οι διαθέσιμες θέσεις.

Σε ότι αφορά στους επιβάτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία μας από τα ενδιάμεσα σημεία επιβίβασης, που είναι οι στάσεις του ΚΤΕΛ κατά μήκος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου (π.χ. στάση Σκεπαστής ή στάση Γεωργιούπολης κ.α.), θα πρέπει απαραιτήτως για να εξασφαλίσουν θέση να προχωρήσουν έγκαιρα σε τηλεφωνική κράτηση του εισιτηρίου τους.

Τα τηλέφωνα ανά Νομό, στα οποία μπορούν να καλούν οι ενδιαφερόμενοι (από ενδιάμεσες στάσεις) για την κράτηση του εισιτήριου τους, είναι τα εξής:

Χανιά: 28210 93306

Ρέθυμνο: 28313 06190

Ηράκλειο: 2810 246530 (εσωτερικό 2)

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες των ενδιάμεσων στάσεων:

1) από Χανιά προς Ρέθυμνο & Ηράκλειο, μπορούν να καλούν στις τηλεφωνικές κρατήσεις των Χανίων (28210 93306),

2) από Ρέθυμνο προς Χανιά & Ηράκλειο, μπορούν να καλούν στις τηλεφωνικές κρατήσεις του Ρεθύμνου (28313 06190) και

3) από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο & Χανιά, μπορούν να καλούν στις τηλεφωνικές κρατήσεις του Ηρακλείου (2810 246530).

Για την ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.

p1

Online booking

location_on

© 2024 PUBLIC BUS SERVICES KTEL CHANIA-RETHYMNO S.A

Design & Development: ΙΜΕ informatics

Cookies allow a number of features that enhance your experience www.e-ktel.com. Using this site, you agree to the use of Cookies, according with our instructions